Opname & Productie


Het opnemen van een cd is een fantastisch proces. Een nieuwe ‘plaat’ is ook een momentopname in de carrière van de artiest of band en moet aansluiten op de visie van werken of waar naartoe gewerkt wordt. Dat vraagt om ervaring en vertrouwen. Met sommige artiesten, werk ik op die manier al jaren samen.


Mogelijkheden


CD


Het opnemen van een cd is een fantastisch proces. Een nieuwe ‘plaat’ is ook een momentopname in de carrière van de artiest of band en moet aansluiten op de visie van werken of waar naartoe gewerkt wordt. Dat vraagt om ervaring en vertrouwen. Met sommige artiesten, zoals Piter Wilkens, werk ik op die manier al jaren samen.

Live-cd

Het opnemen van een live-cd is ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Live-geluid pakt de emotie van het moment en je hoeft niet dagen in de studio door te brengen. Harry kan een kleine setting registreren met een eigen protoolsset. Een grote setting vraagt andere opnamefaciliteiten zoals losse recorders of mobile studio’s. Een locatiebezoek hoort daar altijd bij, mocht hij de plek nog niet kennen. Niet alle locaties geven het beste geluid én daar gaan wij wel voor met de live-cd.

DVD


Een liveoptreden laten registreren, zeker in combinatie met een cd, gebeurt steeds vaker. Maar ook een bedrijfspresentatie, instructie- of promotiefilms of documentaires zijn prachtige presentaties voor uw bedrijf of organisatie. Harry Zwerver werkt voor verschillende bedrijven die film- en videoproducties verzorgen.

Commercials of bedrijfsfilm

Radio – en televisiecommercials nemen een belangrijke plaats in bij het aanprijzen van producten, diensten of activiteiten. Ook hier neemt geluid een belangrijke plaats in; het ondersteunt de boodschap en bepaalt de sfeer. Harry Zwerver werkt voor reclamebureaus, zelfstandige regisseurs en videobedrijven.

Stemselectie

De voice-over stem bepaalt voor een groot deel de professionele uitstraling van uw productie. De karakteristieke klank en warmte van een stem moet passen bij uw bedrijf, product of dienst. Harry Zwerver werkt alleen samen met professionele stemmen met aantoonbare ervaring en hij kan u helpen de stem te selecteren die bij uw boodschap past.

Harry ZwerverOpname en productie