Bonifatius de Musical 2014

Vanaf 26 mei start de opbouw en repetitie voor de reprise van de succesvolle musical Bonifatius. Bonifatius de Musical vertelt het levensverhaal van de omstreden missionaris Bonifatius, die in het jaar 754 na Chr. bij Dokkum om het leven is gebracht. Vanaf 30 mei 2014 gaat de musical in reprise in Dokkum en mag ik Front Of  House doen. Kijk ook in … Read More

Harry ZwerverBonifatius de Musical 2014

NL zingt dag 2014: tv en cd

NL  zingt dag 2014 van de EO is afgelopen week gemixt voor tv en cd. De registratie is op 5 april gedaan door United. Daarna zijn de 128 tracks in studio 12 gemixt.

Harry ZwerverNL zingt dag 2014: tv en cd

Elske DeWall

Gister multitrack – opnames gemaakt van èèn van de laatste theatershows van Elske DeWall in theater De Molenberg in Delfzijl. Beeldopnames door Timo Brinkman. Wat een lekkere band ! Top !  

Harry ZwerverElske DeWall

Faderpaard

De mixage van Faderpaard is klaar. Met Pasen is de gehele show te zien op Omrop Fryslan. Regie en montage was in handen van Timo Brinkman.

Harry ZwerverFaderpaard

Explore the North

25 november 2013. Afgelopen weekend geluid gedaan voor Explore the North in de Statenzaal van het provinciehuis. Leuk festival met veel bezoekers. Op de foto Jan Douwe Kroeske met Moddi in Statenzaal. Lichtontwerp: Patrick Kramer.

Harry ZwerverExplore the North

Frysk Sjongersgala 2013

17 november 2013  Het Frysk Sjongersgala is afgelopen weekend voor de tweede maal gehouden in een volledig uitverkochte Lawei in Drachten. Technische productie en uitvoering: Patrick Kramer en Harry Zwerver.

Harry ZwerverFrysk Sjongersgala 2013

Inez Timmer

De nieuwe cd INEZ van Inez Timmer is uit. Een prachtige cd geproduceerd door Peter van der Zwaag. Opname Peter van der Zwaag. Mixage studio 12

Harry ZwerverInez Timmer

Jeff Kashiwa & band

20 september 2013. Opnames gemaakt met de Amerikaanse saxofonist Jeff Kashiwa & Sietse Huisman band. Showcase voor Djazztv.nl. Opnames: Key Productions mix: Studio 12

Harry ZwerverJeff Kashiwa & band

Nederland zingt

2 mei 2013. Op 20 april is de Nederland zingt dag van de EO opgenomen voor TV in de Jaarbeurs te Utrecht. In Studio 12 zijn de opnames met groot orkest op 128 tracks in ongeveer een week gemixt voor cd. Uiteraard zijn de opnames ook op Ned. 2 te zien bij het programma Nederland zingt van de EO.

Harry ZwerverNederland zingt

Jan de Vries – Sieleroersel

18 maart 2013.  Gister was de CD presentatie van de eerste cd van Jan de Vries. De cd, geproduceerd door Jan en Harry, is gemixt in Studio 12. Jan heeft het grootste gedeelte zelf opgenomen in zijn eigen studio, veel gastmuzikanten hebben hun eigen partijen opgenomen. Muzikanten die meespelen op deze prachtige cd met mooie liedjes zijn: Johannes Adema, Sido … Read More

Harry ZwerverJan de Vries – Sieleroersel